INGEBORG KROON


Ingeborg Kroon is all-round metaalrestaurator sinds 2018. Ingeborg heeft in 2016 de Masteropleiding Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed aan de Universiteit van Amsterdam afgerond waarna ze het 2-jarige PI-programma van de UvA met Succes heeft doorlopen. Voorafgaande aan deze opleiding heeft zij de Bachelor opleiding Kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen doorlopen. Sinds 2018 is zij werkzaam als zelfstandig ondernemer.
INGEBORG KROON

METAALRESTAURATOR - Expert Goud en Juwelen

JULIA LEUNGE


Julia Leunge is all-round metaalrestaurator met goede skills op het gebied van retoucheren en lakken.

Julia heeft in 2012 de Masteropleiding Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed aan de Universiteit van Amsterdam afgerond waarna ze het 2-jarige PI-programma van de UvA met Succes heeft doorlopen. Voorafgaande aan deze opleiding heeft zij de Bachelor opleiding Archeologie aan de Rijksuniversiteit Groningen doorlopen. Sinds 2014 is zij werkzaam als zelfstandig ondernemer.
JULIA LEUNGE

METAALRESTAURATOR - Expert tin, retouches en lakken

MICHIEL LANGEVELD


Michiel Langeveld is all-round metaalrestaurator sinds 2001. Na niet-afgeronde studies Werktuigbouwkunde en Chemische technologie heeft Michiel de opleiding metaalrestauratie van het Instituut Collectie Nederland doorlopen en is daarom sinds 2001 Rijksgediplomeerd metaalrestaurator. Michiel heeft lesgegeven aan de restauratoren opleiding van het ICN en de UVa, geeft regelmatig cursussen en was sinds de oprichting betrokken bij de collectiewacht. Hierdoor heeft hij veel ervaring met het geven van praktische adviezen voor behoud en beheer van buitenbeelden en collecties waar ook particulieren en kleinere instellingen mee uit de voeten kunnen.
MICHIEL LANGEVELD

METAALRESTAURATOR - Allround Expert